Header

Automaatbak spoelen

automaatbakspoelen Is uw auto voorzien van een automatische transmissie?

Door gebruik raakt de olie vervuild hetgeen na verloop van tijd tot problemen kan leiden. Om dit te voorkomen is het verstandig om regelmatig de Automaatbak te spoelen.

Veel autofabrikanten geven aan dat hun transmissiesysteem geen onderhoud nodig heeft, echter in de praktijk merken wij dat het onderhouden van de automaatbak nodig is voor een beter resultaat. Het volstaat meestal niet om enkel de automatische transmissie olie te verversen, dit omdat de nieuwe olie mengt met de oude transmissieolie. Bij het spoelen van de automaatbak wordt de oude olie verwijderd, de koppelomvormer wordt gereinigd en de automaatbak wordt geheel voorzien van nieuwe olie. Ook vervangen wij bij het spoelen de filter indien aanwezig en als het mogelijk is.
Wij zijn geen prijsvechter en kunnen u helaas geen beloftes doen om alle schakelproblemen op te lossen maar wij leveren wel kwaliteit voor een juiste prijs.
Voordat wij de automaatbak spoelen voeren we een uitgebreide diagnose uit, zo kunnen wij u eventuele elektronische problemen vooraf melden.

automaatbakspoelen1Preventief verversen.

Net zoals de motor heeft de automatische transmissie onderhoud nodig. Preventief de automaatbak spoelen voorkomt schakelproblemen en komt het comfort van de auto ten goede. Bij elke automaatbak spoeling voegen wij een gepatenteerde reiniger toe.

Graag maken wij een passende offerte.

Contactgegevens:

Adres:

Newtonweg 4
6101 WX Echt

Telefoon:  

(0475) - 489 048

E-mail:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:

    Uw naam

    Uw e-mail

    Volg ons op facebook

    Maak online een afspraak!

    Afspraak maken