Header

Diagnose

diagnoseDiagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen.

Auto Bema weet raad met elke technische storing. Een defect onderdeel vervangen is op zichzelf niet moeilijk, al kan het veel tijd kosten als het onderdeel slecht bereikbaar is. Het vaststellen van het defect en het bepalen welk onderdeel vervangen moet worden is vaak vele malen gecompliceerder. Elektronica is niet meer weg te denken uit de auto van tegenwoordig. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van elektronische defecten in motorvoertuigen, zoals:

 • Motormanagement
 • ABS
 • Dashboardelektronica
 • Comfortsystemen
 • Verlichting

Als we de storing hebben gevonden, wordt, uiteraard na overleg met u, het defect verholpen.
Wij repareren ook veel voor collega garagebedrijven die zelf de storing niet kunnen verhelpen.

diagnose1Wij streven ernaar om elke storing snel en prijsbewust op te lossen. Door de nodige ervaring en continue bijscholen blijven onze medewerkers bij de tijd. Doordat wij een Bosch Car Service bedrijf zijn, beschikken wij over elektronische schema’s van alle automerken.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur zoals een automotive diagnosescope, universele en merk specifieke uitleesapparatuur.

Al onze medewerkers volgen meerdere cursussen en opleidingen per jaar. Na 3 jaar theorie en praktijk cursussen te hebben gevolgd, mogen wij ons vanaf heden ook GMTO Diagnosespecialist noemen.

Een GMTO Diagnose Specialist is:

 • Een autobedrijf dat gespecialiseerd is in de storingsdiagnose en reparatie van auto elektronica.
 • Een autobedrijf dat de juiste communicatie-, meet- en diagnoseapparatuur in huis heeft.
 • Een autobedrijf met goed opgeleid personeel zodat deze de kennis en de vaardigheid hebben om diagnose te kunnen stellen aan auto elektronica.
logo-diagnose-specialist_vrijstaand_blauwHeeft u een technische storing aan uw auto of bedrijfsauto of komt u eigen garagebedrijf er niet uit?
Wij gaan graag de uitdaging aan en verhelpen de storing!

Contactgegevens:

Adres:

Newtonweg 4
6101 WX Echt

Telefoon:  

(0475) - 489 048

E-mail:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:

  Uw naam

  Uw e-mail

  Volg ons op facebook

  Maak online een afspraak!

  Afspraak maken