Header

Brommobielen

Op zoek naar een nieuwe auto?

U wilt uw auto vervangen of een nieuwe auto voor privégebruik aanschaffen. Wat is de beste keuze voor u en uw portemonnee? Een auto kopen of leasen?

Auto Bema biedt u diverse lease mogelijkheden waaronder, Financial Lease en Operational lease. Onze tussen persoon DTC lease is specialist in het verstrekken van deze lease mogelijkheden. Tevens hebben zij een zeer soepel acceptatie beleid voor de ervaren en de startende ondernemer. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan !!

Een tweedehands auto leasen heeft voor u enkele doorslaggevende voordelen:

 • Financieel gezien voordelig
 • Ruim aanbod
 • Flexibele lease contracten
 • Makkelijke acceptatie voorwaarden
 • Direct rijden

Occasion Lease

Auto Bema heeft diverse leasevormen voor het leasen een occasion. Om een tweedehands auto te leasen is er keuze tussen Financial Lease en Operational Lease.

 • Occasion Financial Lease: Bij financial lease wordt u economisch eigenaar van de auto, de auto staat op uw naam. Voor u als ondernemer betekent dit dat u mogelijk investeringsaftrek behoudt en u heeft het fiscale eigendom. Bij financial lease bent u wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud.
 • Occasion Operational Lease: is eigenlijk een all-inclusive lease contract. In deze leasevorm zijn naast het leasen van de occasion, ook de reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Bij Operational Lease bent u niet economisch eigenaar van de auto. Als het leasecontract is afgelopen gaat de occasion weer retour naar de leasegever.                     

Contactgegevens:

Adres:

Newtonweg 4
6101 WX Echt

Telefoon:  

(0475) - 489 048

E-mail:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:

  Uw naam

  Uw e-mail

  Volg ons op facebook

  Maak online een afspraak!

  Afspraak maken