Header

Onderhoud & Reparatie

img_1428Auto Bema voor betrouwbaar en merkonafhankelijk onderhoud

U wilt in een veilige, betrouwbare auto rijden, dan is regelmatig onderhoud belangrijk. Tijdens een onderhoudsbeurt inspecteren wij uw auto op 50 tot 100 punten. We zijn merkonafhankelijk en onderhouden dan ook alle voorkomende merken. De punten waarop we inspecteren worden door de fabrikant voorgeschreven.

Voor nieuwere auto’s kunnen we een onderhoudsbeurt plannen op basis van uw rijgedrag. Door dit onderhoud deskundig te laten uitvoeren behoudt u uw fabrieksgarantie.

Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten standaard in onze onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

We zijn een BOVAG-bedrijf en voldoen uiteraard ook aan de gestelde kwaliteitseisen.


Aanvullend onderhoud, wat is dat?
 • img_1437De onderhoudsbeurt bestaat uit een basischeck en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden.
 • Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), remmen, ophanging, draaiende delen en dergelijke. Zo ook het controleren en vervangen van de distributieriem.
 • Tijdens de onderhoudsbeurt stellen we vast welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn.
 • Voordat we bepaalde onderdelen vervangen nemen we contact met u op ter goedkeuring en om u te informeren over de kosten.

Contactgegevens:

Adres:

Newtonweg 4
6101 WX Echt

Telefoon:  

(0475) - 489 048

E-mail:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:

  Uw naam

  Uw e-mail

  Volg ons op facebook

  Maak online een afspraak!

  Afspraak maken